Τα ρεμάλια της Μέρκελ τρώνε τα λεφτά των γερμανών - Οργανώνουν διακοπές των προσφύγων στις χώρες από όπου προήλθαν - Άρα δεν κινδυνεύουν, άρα δεν είναι πρόσφυγες... - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Τα ρεμάλια της Μέρκελ τρώνε τα λεφτά των γερμανών - Οργανώνουν διακοπές των προσφύγων στις χώρες από όπου προήλθαν - Άρα δεν κινδυνεύουν, άρα δεν είναι πρόσφυγες...

Αποτέλεσμα εικόνας για refugees holidays

Στη Γερμανία η κυβέρνηση δίνει στους πρόσφυγες στην πραγματικότητα τρεις εβδομάδες πληρωμένες διακοπές, περιλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων επιστροφής προς τις χώρες από τις οποίες ισχυρίζονται ότι έφυγαν επειδή δεν ήταν ασφαλείς.
Με άλλα λόγια, παρά το ότι ισχυρίζονται ότι η ζωή τους θα κινδύνευε αν αναγκαζόντουσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, η κυβέρνηση τους πληρώνει για διακοπές στο σημείο από που ισχυρίζονται ότι έφυγαν!

Απλά αλλοπρόσαλλη κυβερνητική πολιτική ή κάτι άλλο;;
Πάντως αρκετοί αιτούντες άσυλο επιστρέφουν στην πατρίδα τους για «σύντομο χρονικό διάστημα”.

Γερμανός εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Γραφείου Απασχόλησης επιβεβαίωσε την πληροφορία: «Υπάρχουν περιπτώσεις αυτές” είπε.

Κάποια ρεπορτάζ προσπαθούν να αρνηθούν πως υπάρχει τέτοιο ζήτημα παρόλα αυτά το θέμα αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την κορυφαία γερμανική εφημερίδα Die Welt am Sonntag. Οι πρόσφυγες πηγαίνουν σε διακοπές, σε σημεία όπου φέρονται να διώκονται, γεγονός που ενισχύει το αυξανόμενο πρόβλημα που προκαλείται από το γεγονός ότι επιτρέπεται στους πρόσφυγες να εγκαταλείψουν τη χώρα για διάστημα 21 ημερών το χρόνο, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν πού πηγαίνουν. Οι μετανάστες προστατεύονται και έχουν δικαίωμα στην «προστασία της ιδιωτικής ζωής”.

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει καμία πραγματική απόδειξη ότι ένα άτομο διώκεται πραγματικά στην πατρίδα του. Η Συρία ήταν τουλάχιστον ζώνη πολέμου. Αλλά χιλιάδες άνθρωποι έχουν μετακινηθεί από όλη τη Βόρεια Αφρική που δεν βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου.

Εάν κάποιος παίρνει διακοπές για 21 ημέρες με δαπάνες της κυβέρνησης για να πάει πίσω στο μέρος από όπου έφυγε, η κοινή λογική υπαγορεύει ότι δεν είναι πρόσφυγας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.