Τους ραντίζουν με κάτι; Χαιρετισμός του Γ. Πατούλη στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος των... ρομά! - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Τους ραντίζουν με κάτι; Χαιρετισμός του Γ. Πατούλη στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος των... ρομά!


Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος των Ρομά που διοργανώθηκε στο Ζάππειο από την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά, για πρώτη φορά υπό την αιγίδα και τη στήριξη της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη δρομολόγησης κυβερνητικών πολιτικών που θα συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των Ρομά και στην άρση των ανισοτήτων.

Ο κ. Πατούλης κάλεσε όλους τους φορείς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης να εργαστούν και να συνεργαστούν, σε μια προσπάθεια δημιουργίας των κατάλληλων προϋποθέσεων, οι οποίες θα τερματίζουν τον αντι-Τσιγγανισμό που μέχρι και σήμερα οι Έλληνες Τσιγγάνοι βιώνουν στην καθημερινότητα τους.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ σημείωσε πως οι κοινωνικές ανισότητες και ο αποκλεισμός που υπάρχουν έως σήμερα, αποτελούν φραγμό για την εφαρμογή πολιτικών ένταξης που στοχεύουν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων Τσιγγάνων, γεγονός το οποίο εντείνει την ανάγκη βελτίωσης και παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας των μέτρων που αποσκοπούν στην προώθηση της ένταξης των Ελλήνων Τσιγγάνων και στην καταπολέμηση του αντι-Τσιγγανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.