Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι... - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι...

Πολύ αυστηροί όλοι με τον Αξκο & τον Υπαξ...

Με κάποιο μαγικό τρόπο ξεχνάμε ότι κάποια πράγματα δεν θα μαθευτούν ποτέ, ότι μας φλόμωσαν στο παραμύθι οι δικοί μας όλο αυτό το διάστημα, ότι ακόμα και μέσα στο Άμυνας διαφωνούσαν ως προς το σενάριο προς πώληση, ότι στις ΕΔ υπάρχει Ιεραρχία & ότι γύρισαν από καραμπόλα εξελίξεων.

Όσο η πολιτική και η φυσική ηγεσία ιδιοποιούνται τις ΕΔ, δείξτε ανοχή στα (όποια) παραπτώματα των κατωτέρων. Ακόμη και η υποδοχή που τους επεφύλαξαν και για την οποία δεν τους ρώτησε κανείς (αλλά σύρθηκαν σ' αυτή), είναι απόδειξη της ιδιοποίησης του στρατεύματος και της προδοσίας που υφίσταται διαχρονικά από την ηγεσία του. 

Εργάζονται εκτός αποστολής όχι από δική τους πρωτοβουλία αλλά για να φτιαχτούν καριέρες, βιογραφικά, να μοιραστεί η πίτα, για να παιχτούν παιχνίδια εξουσίας, να γίνουν εκδουλεύσεις, να φαγωθούν κονδύλια... στην πλάτη τους.

Ευτυχώς γύρισαν, δοξάζω τον Θεό γιατί οι δικοί μας θα τους άφηναν εκεί να τρελαθούν ή να πεθάνουν κι αυτή δεν θα ήταν θυσία για την πατρίδα. Θα ήταν θυσία για αυτούς που "στην βάρδιά τους αιχμαλωτίστηκαν στελέχη". Για να μπορούν αυτοί ακόμα και ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ να βρίσκονται στην καρέκλα τους... αν θέλετε στ' αλήθεια να μάθετε ποιοί φταίνε, κοιτάξτε ποιοί φωτογραφίζονται σαν τα γύφτικα σκεπάρνια, με τους δύο στρατιωτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.