Αρνητικοί οι Γερμανοί πολίτες στο να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια στην Τουρκία - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

Αρνητικοί οι Γερμανοί πολίτες στο να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια στην Τουρκία


Δημοσκόπηση που έγινε στην Γερμανία, έδειξε πως οι Γερμανοί σε ποσοστό 71% είναι ενάντιοι σε μια οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία.

Μετά από την πρόταση της Αντρέα Νάχλες- προέδρου των σοσιαλδημοκρατών και κυβερνητικού εταίρου για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Τουρκία αν αυτό φανεί αναγκαίο, η κυβέρνηση απάντησε πως προς το παρόν δεν έχει τεθεί στην επικαιρότητα η εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου.

Η εφημερίδα Ντι Βελτ μέσω της εταιρίας δημοσκοπήσεων Τζιβέι, ρώτησε τους μετέχοντες στην έρευνα σχετικά με την πρόταση της Νάχλες. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Deutsche Welle η έρευνα έγινε στο χρονικό διάστημα 20-21 Αυγούστου και συμμετείχαν σε αυτήν 5.051 άτομα.

Το ερώτημα που τέθηκε στου μετέχοντες ήταν «Σε περίπτωση που η τουρκική κυβέρνηση υποχωρήσει, πρέπει η γερμανική κυβέρνηση να είναι έτοιμη να βοηθήσει την Τουρκία». Το 71% ήταν αρνητικοί στην βοήθεια προς την Τουρκία. Το 22% δήλωσαν πως βλέπουν θετικά την πρόταση της Νάχλες και το 7% ήταν οι αναποφάσιστοι.

To 46% των μελών του SDP βλέπουν θετικά μια τέτοια βοήθεια, ενώ το 42 % την βλέπουν αρνητικά. Τα αντίστοιχα ποσοστά αυτών που εναντιώνονται στην οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία στα άλλα κόμματα είναι τα εξής: Πράσινοι 53%, Αριστερό κόμμα 67%, Χριστιανοδημοκράτες (το κόμμα της Μέρκελ) 69%, Ελεύθεροι Δημοκράτες 80% και Εναλλακτική για την Γερμανία 94%.

ΠΗΓΗ: Τουρκικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.