Το τερμάτισαν - Έδωσαν σε γερμανική εταιρεία την έκδοση των συλλεκτικών νομισμάτων του υπουργείου οικονομικών - UNPOLITICAL

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

Το τερμάτισαν - Έδωσαν σε γερμανική εταιρεία την έκδοση των συλλεκτικών νομισμάτων του υπουργείου οικονομικών


Το Ελληνικό δημόσιο κάθε χρόνο εκδίδει συλλεκτικά νομίσματα υπό την αιγίδα και την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομικών και της ΤτΕ προκειμένου να διατεθούν αυτά τα νομίσματα στο επενδυτικό κοινό και σε συλλέκτες..
Ο λόγος που το υπουργείο οικονομικών προβαίνει σε αυτή την πράξη είναι γιατί μέσω αυτής της διαδικασίας εισπράττει έσοδα. 
Εδώ και η επίσημη σελίδα του υπουργείου οικονομικών όπου ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις εν λόγω εκδόσεις: https://www.minfin.gr/web/31331/-/argyro-syllektiko-nomisma-onomastikes-axias-10-me-thema-ellenikos-politismos-philosophoi-diogenes-?inheritRedirect=true

Πριν από λίγες μέρες και με υπογραφή χουλιαράκη ανατέθηκε σε γερμανική εταιρεία και με απευθείας ανάθεση η έκδοση τέτοιων νομισμάτων με έγκριση δαπάνης ύψους 711.000 ευρώ
ποια είναι όμως η εταιρεία με την επωνυμία AGOSI ALGEMEINE

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ
KAI EΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.