Διευθύνων σύμβουλος του Twitter: Είμαστε Αριστεροί! - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Διευθύνων σύμβουλος του Twitter: Είμαστε Αριστεροί!


Ο Διευθύνων σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι στο Twitter είναι Αριστεροί αλλά επίσης υποστήριξε ότι ανεξάρτητα από τα ιδεολογικά τους πιστεύω, στην δουλειά τους είναι αντικειμενικοί.

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο Dorsey ξεκαθάρισε ότι οι εργαζόμενοι στο Twitter, δηλώνουν ανοιχτά τις πολιτικές τους θέσεις, χωρίς όμως να τις επιβάλουν στους απλούς χρήστες.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά, κανένας δεν μπορεί να πει στα σίγουρα, αν οι εργαζόμενοι του Twitter ή άλλων Social Media, ακολουθούν όντως έναν δρόμο αντικειμενικό.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός, ότι πολλές φορές βλέπουμε υβριστικά μηνύματα στο Twitter, τα οποία αργούν πολύ να σβηστούν αν σβηστούν.
Όταν ένας υψηλά ιστάμενος όπως ο Dorsey, παραδέχεται ότι οι εργαζόμενοι που εποπτεύουν το Twitter, είναι δηλωμένοι Αριστεροί, καταλαβαίνουμε ότι αυτό το Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, απευθύνεται κυρίως σε χρήστες Αριστερών αν θέλετε, πεποιθήσεων.

Τώρα πως γίνεται και όλοι οι εργαζόμενοι είναι Αριστεροί και μάλιστα ο Διευθύνων Σύμβουλος το γνωρίζει, μπορείτε να το φανταστείτε μόνοι σας!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον και όλοι αυτοί που θεωρούν, ανεξάρτητα αυτά τα Μέσα, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.
Είστε σίγουροι λοιπόν, ότι δεν δέχεστε καθημερινά προπαγάνδα;
Ότι δεν σας κάνουν ιδεολογική κατήχηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.