ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ η σκληρή βία στην Φυλή - Οι πολίτες έρμαια της εγκληματικότητας και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής. - UNPOLITICAL

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ η σκληρή βία στην Φυλή - Οι πολίτες έρμαια της εγκληματικότητας και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.


Δύο περιστατικά σκληρής βίας που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες, ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτό που λέμε στην Ελληνική Αυγή λέμε εδώ και καιρό, ότι δηλαδή οι πολίτες της Φυλής ζουν όντας έρμαια των εγκληματικών οργανώσεων και της αδιαφορίας-ανικανότητας της δημοτικής αρχής.

Το ένα περιστατικό συνέβη χθες το βράδι στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στα 'Ανω Λιόσια, όπου υπήρξε σύρραξη μεταξύ "ευπαθών" και οδηγών λεωφορείων. Αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός ενός παιδιού που πετάχτηκε μπροστά σε διερχόμενο λεωφορείο, πρακτική που συνηθίζεται από τους ευπαθείς, μεγάλους και μικρούς σε όλο τον Δήμο.

Στην σύρραξη που επακολούθησε έπεσαν πυροβολισμοί, κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές αθώων πριν η ΟΠΚΕ να επέμβει προκειμένου να καθησυχάσει τα πνεύματα. Μάλιστα οι..."ευπαθείς" απειλούν ευθέως με "αντίποινα" σε περίπτωση που τελικά το παιδί δεν καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, με αποτέλεσμα η αστυνομία να παρέχει ένοπλη φρουρά στον χώρο προκειμένου να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων. Καζάνι που βράζει για άλλη μια φορά η περιοχή κοντά στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση εάν το μικρό παιδί χάσει τελικά την μάχη που δίνει για να διατηρηθεί στην ζωή.

Το άλλο αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στο Ζεφύρι όπου νεαρή γυναίκα βρέθηκε στην άκρη του δρόμου σε ημιθανή κατάσταση.


Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού φύσει και παρα φύσει, και είχε αφεθεί από τους δράστες σχεδόν νεκρή στην άκρη του δρόμου.
Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Λίγες μόλις μέρες πριν ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωνε ότι..."ζούμε σε έναν δήμο ασφαλή για εμάς και τα παιδιά μας". Ότι... "η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει σχεδόν μηδενιστεί και ότι μπορούμε να περπατάμε στις γειτονιές μας με ασφάλεια."

Η θλιβερή πραγματικότητα ήρθε όμως να τον διαψεύσει. 
Το ΘΡΑΣΟΣ και η ανικανότητα της δημοτικής αρχής μας αφήνει άναυδους...

Κύριε δήμαρχε Φυλής, Χρήστο Παππού, αντιμετωπίστε επιτέλους την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από γελοίες δικαιολογίες. Προχωρήστε στην απογραφή των ρομά, κατεδαφίστε τις παράγκες, ζητήστε την συνδρομή της αστυνομίας και πατάξτε το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. 

Τολμάτε να μιλάτε για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στους πολίτες, όταν ΤΡΕΜΟΥΝ να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές και στις πλατείες, μην τυχόν και δεχθούν καμία αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, μην βιάσουν τις κόρες τους και τις γυναίκες τους;

Τολμάτε να μιλάτε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στους πολίτες, όταν οι εγκληματικές οργανώσεις απολαμβάνουν πρωτοφανή ασυλία απο την κρατική και την δημοτική αρχή;

Τολμάτε να μιλάτε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ανάμεσα στους πολίτες, όταν το αίσθημα της ασφάλειας έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί;

Η ασφάλεια είναι ένα από τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν νοείται Δημοκρατία ούτε Ελευθερία όταν ζει κάποιος υπό καθεστώς ανασφάλειας και τρομοκρατίας.

Οι δημοτικοί άρχοντες έχουν εδώ και χρόνια παραδώσει την πόλη μας στους παραβατικούς με αντάλλαγμα την ψήφο τους και έχουν καταδικάσει τα παιδιά μας σε μια ζωή υπό το καθεστώς της τρομοκρατίας σε καθημερινή βάση, ενώ κάθε φωνή που λέει "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!" αμέσως βαφτίζεται ρατσιστική και φασιστική από τα τσιράκια που στηρίζουν τον δήμαρχο. Μια διαπλοκή που δεν έχει τέλος με θύματα τους πολίτες του Δήμου Φυλής.

Έλεγε χαρακτηριστικά ο Αριστοτέλης πως:"Ωσπερ σώμα στερηθέν ψυχής πίπτει, ούτω και πόλεις , μή όντων νόμων, καταλύεται" δηλαδή "όπως το σώμα όταν στερηθεί της ψυχής πεθαίνει, έτσι και η πόλη όταν δεν υπάρχουν νόμοι ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ". Αυτό ακριβώς έχει συμβεί και στην πόλη μας, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ γιατί κάθε έννοια νομιμότητας και δικαιοσύνης έχει ποδοπατηθεί, και αυτό δεν αλλάζει όσες επικοινωνιακές φιέστες και αν οργανώσει ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του.

Πολίτες της Φυλής, απευθυνόμενοι σε εσάς λέμε, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, και αξίζει να αγωνίζεται κανείς για τα δικαιώματά του.
Μην δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν ως "κουκιά" στο εκλογικό πουγκί του κάθε πολιτικάντη!

Διεκδικήστε το δικαίωμα σας στην ασφάλεια, στην ελευθερία και στην Δικαιοσύνη.
Διεκδικήστε μια πόλη ανθρώπινη , ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Διεκδικήστε ένα μέλλον για τα παιδιά σας χωρίς φόβο γιατί επίσης ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ένας είναι ο δρόμος προς αυτή την κατεύθυνση: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ να αναλάβει την διακυβέρνηση του Δήμου μας, καθώς αποτελεί την μόνη πολιτική δύναμη που είναι ικανή να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα της εγκληματικότητας στην περιοχή. https://giathnfyli.blogspot.com/


Είμαστε η μόνη δύναμη που έχει ήδη καταθέσει καταρτισμένο και πλήρες πρόγραμμα για την ασφάλεια του δήμου και είναι αποφασισμένη τα το υλοποιήσει. https://giathnfyli.blogspot.com/2018/03/blog-post_24.html

Δώστε μας την ευκαιρία, με πυγμή και αποφασιστικότητα, να επιβάλουμε την δικαιοσύνη και να περιφρουρήσουμε την ελευθερία σας. Γιατί έχουμε και τον ΤΡΟΠΟ και την ΠΡΟΘΕΣΗ να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ευκαιριακές "εξυπηρετήσεις".

Οι εθνικιστές της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, με πρωτεργάτη τον επικεφαλής μας, Θοδωρή Τσέλα, έχουμε τραβήξει τον δύσκολο δρόμο, αυτόν της Αρετής απέναντι στην λήθη και στην υποταγή ζωών και συνειδήσεων που επιβάλει η Νέα Τάξη.

Πυκνώστε τις τάξεις μας, και γίνεται συνοδοιπόροι μας. 
Ας βαδίσουμε μαζί, χέρι - χέρι το ανηφορικό αυτό μονοπάτι χωρίς να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, χωρίς ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ και χωρίς ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, με πίστη, υπομονή και δύναμη, όπως επιβάλλει η εθνικιστική μας ιδεολογία.

Ηλίας Μιχαήλ
Τομεάρχης Ασφαλείας 
Ελληνική Αυγή για την Φυλή

https://giathnfyli.blogspot.com/2018/09/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.