Ιδού πόσα χρήματα έδωσε το αρχιλαμόγιο GEORGE SOROS στα Σκόπια - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ιδού πόσα χρήματα έδωσε το αρχιλαμόγιο GEORGE SOROS στα Σκόπια


Το γεγονός ότι η χώρα έχει μπει στο στόχαστρο της διεθνούς τραπεζικής σπείρας είναι πλέον δεδομένο. Το γεγονός όμως ότι αυτός ο στόχος έχει προεκτάσεις σε θέματα Εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής κάποιοι πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ την δεδομένη χρονική στιγμή..Αλλωστε αυτό έγινε κατόπιν εντολών και πιέσεων του μεγαλοϊδιοκτήτη του εν λόγω κρατικού μορφώματος το οποίο αποτελείται από δεκάδες μειονότητες και προσπαθεί να κρατηθεί εν ζωή προβάλλοντας μια εθνική συνείδηση και ταυτότητα που δεν τους ανήκει και δεν είναι άλλος από τον μεγαλοεπενδυτή GEORGE SOROS.

Oταν λοιπόν ο τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος που το παίζει <<πατριώτης>> διαπραγματεύονται με τους σκοπιανούς θα πρέπει να έχουν ανοιχτή επικοινωνία πρώτα με τον ιδιοκτήτη του εν λόγω κρατικού μορφώματος .

Για τον εν λόγω κύριο ξέρουμε πολύ καλά την δράση του στην Ανατολική Ευρώπη άλλωστε πριν λίγο καιρό του απαγορεύτηκε η δράση του στην Ουγγαρία όπου και είναι χώρα καταγωγής του.

Οσο για την δράση του στα βαλκάνια τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά για το μέγεθος των επενδύσεων που έχει κάνει στα Σκόπια...Τα κάτωθι έγγραφα είναι αποκαλυπτικά ...και για όσους δεν τυγχάνει να γνωρίζουν την <<Μακεδονική>> γλώσσα ας ρωτήσουν τον κύριο Δημητρά και το Ουράνιο Τόξο να τους το μεταφράσει καθότι ως εκπρόσωπος της <<Μακεδονικής>> μειονότητας στην Ελλάδα είναι υπέρμαχος της ανοιχτής κοινωνίας του εν λόγω μεγαλοτραπεζίτη..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.