Αποκάλυψη βόμβα - Την ώρα που η ασφαλιστική International Life βαρούσε κανόνι και άφηνε χιλιάδες ασφαλισμένους στον αέρα αυτοί χρηματοδοτούσαν το "ποτάμι" του σταύρακα...Για τα χρόνια πολλά να φανταστούμε; - UNPOLITICAL

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκάλυψη βόμβα - Την ώρα που η ασφαλιστική International Life βαρούσε κανόνι και άφηνε χιλιάδες ασφαλισμένους στον αέρα αυτοί χρηματοδοτούσαν το "ποτάμι" του σταύρακα...Για τα χρόνια πολλά να φανταστούμε;


Αποκαλυπτική είναι η έκθεση που ανακοινώνει η αρμόδια εξεταστική επιτροπή της βουλής σχετικά με τα οικονομικά των κομμάτων και είδε το φως της δημοσιότητας προ ολίγων ημερών.

Τα κόμματα ως οφείλουν ενημερώνουν την αρμόδια επιτροπή σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις τους από φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Μια εκ των περιπτώσεων αυτών είναι και αυτή του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ και του Σταύρου Θεοδωράκη όπου όπως θα δείτε έχει κοινοποιηθεί μια λίστα επιχειρήσεων οι οποίες χορηγήσανε τον εν λόγω πολιτικό φορέα.

Μέσα σε αυτή την λίστα συμπεριλαμβάνεται και η ασφαλιστική εταιρεία International Life η οποία και διέθεσε στο εν λόγω κόμμα το ποσό των 20.000 ευρώ.


Να θυμίσουμε πως η εν λόγω εταιρεία μετά την απόφαση του ελεγκτικού οργάνου της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ανασταλεί η λειτουργία της...

bankstersae.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.