Καλαβρύτων Αμβρόσιος:Σε λίγο η Χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ούτε Χώρα των Ελλήνων, ούτε Χώρα των Ορθοδόξων Χριστιανών! - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Καλαβρύτων Αμβρόσιος:Σε λίγο η Χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ούτε Χώρα των Ελλήνων, ούτε Χώρα των Ορθοδόξων Χριστιανών!

Αποτέλεσμα εικόνας για καλαβρύτων αμβρόσιος

Τελικά ποιος κυβερνάει αυτή τή Χώρα; Ο Χριστός διώκεται μέσα στο Βασίλειό Του; Μια μεγάλη αλλαγή επιχειρείται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, ώστε η Χώρα μας λίγο-λίγο αποβάλλει τόν Ορθόδοξο Χριστιανικό χαρακτήρα της! Σε λίγο η Χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ούτε Χώρα των Ελλήνων, ούτε Χώρα των Ορθοδόξων Χριστιανών! Η κατάκτηση γίνεται ύπουλα και αθόρυβα!

Στο Βοτανικό η Κυβέρνησις Τσίπρα γκρεμίζει τον Ορθόδοξο ιερό Ναό για να ανεγείρει στη θέση του, και μάλιστα με κρατική δαπάνη, το Τέμενος των Ισλαμιστών!

Στο Ναό του Αγ. Νικολάου της οδού Ασκληπιού, στο Κέντρο των Αθηνών, οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα επιτίθενται σε ώρα λατρείας και Κυριακή ημέρα και τα κάνουν όλα «λίμπα»!

Στη Λέσβο οι εκεί εγκατεστημένοι μετανάστες γκρεμίζουν τον Τίμιο Σταυρό, διότι η θέα Του τους …ενοχλεί!

Η Κυβέρνηση Τσίπρα έχει προγραμματίσει την αλλαγή του Συντάγματος, ώστε στην Ελλάδα να μη αναγνωρίζεται πλέον η Ορθοδοξία ως η επίσημη Θρησκεία του Κράτους! Η Χώρα μας θα ανακηρυχθή ως «πολυθρησκειακή Χώρα»!!!!

Στα Δημόσια Σχολεία έπαυσε πλέον ή διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, δηλ. η διδαχή της Ορθοδοξίας στα νέα Ελληνόπουλα!
Στο Facebook μερικοί «τολμηροί» από το χώρο των Μ.Μ.Ε. ανενόχλητοι βεβηλώνουν την ιερή εικόνα της Παναγίας μας! Παρουσιάζουν την Παναγία την Αρουραία!

Η Ιερά Σύνοδος τους….συγχωρεί! Καταργεί το Μυστήριο της Εξομολογήσεως! Αγνοεί και τον επιβληθέντα Αφορισμό! Δηλ. αλλοιώνει τον χαρακτήρα της Ορθοδοξίας! Τα αμαρτήματα ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ με Διοικητικές Αποφάσεις! Δηλ.

Η Ιερά Σύνοδος αντί να νουθετήσει τον ασεβέστατο κ. Δήμο Βερύκιο και αντί να του συστήσει, όπως σπεύσει σε ένα ιερέα-πνευματικό για να εξομολογηθεί την αμαρτία του, του ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ με μια Διοικητική Απόφαση! Δηλ. de-facto καταργεί το Μυστήριο της Μετανοίας, διά του οποίου λαμβάνουμε την άφεση των παραπτωμάτων μας!

Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας συνέρχεται στην ετήσια τακτική της Συνέλευση κατά τον μήνα Οκτώβριο, ΑΛΛΑ ενώ επί πέντε ημέρες συνεδριάζει και συσκέπτεται για τα καυτά τρέχοντα εκκλησιαστικά και εθνικά ζητήματα «ουκ ήν φωνή, ουκ ην ακρόασις»!!!

Η Ελλάδα χάνεται, η Ορθοδοξία διώκεται, αλλά η Ιεραρχία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ!

Συνεπώς ούτε βλέπει, ούτε και ακούει τον ορυμαγδό του χαλασμού, που γίνεται ολόγυρά μας! Όλα γκρεμίζονται! Ναοί, Σταυροί, Σημαίες, Σύνορα, το Μάθημα των Θρησκευτικών, ο εκκλησιασμός των Μαθητών στα Σχολεία μας….η Οικογένεια σαν θεσμός, η Ηθική…..όλα γκρεμίζονται σήμερα! Ακόμη και η Ελληνική Επανάσταση του 1821!

Και αυτή αμφισβητήθηκε από κάποιο Έλληνα Βουλευτή! Και όμως «ουκ ήν φωνή, ουκ ην ακρόασις»!!! Από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν ακούσθηκε λέξη!

Ούτε τουλάχιστον για το Μάθημα των Θρησκευτικών, όπου οι παραδοσιακοί Θεολόγοι Καθηγητές απειλούνται με απόλυση από τη θέση τους! Νεκρική σιγή στον εκκλησιαστικό χώρο!

‘Επειτα από τα παραπάνω εκτεθέντα πραγματικά περιστατικά καθίσταται πλέον ολοφάνερο, ότι η Ελλάδα, την οποία ζήσουμε μέχρι τώρα, ανήκει πλέον στην ιστορία!

Μια νέα Ελλάδα γεννιέται! Ακόμη και Ευρωπαίοι τουρίστες στη Χώρα μας δεν διστάζουν να γράφουν λόγια σαν τα παρακάτω: «’Ελληνες σκουλήκια, να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μας.

Εσείς οι Έλληνες δεν έχετε χρήματα…να φύγετε»! (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 09.10.2018, σελ. 21 με τίτλο: Αυστριακοί προκαλούν τους κατοίκους της Νάξου).

______Αυτή είναι η κατάσταση στη Χώρα μας σήμερα! Επομένως δεν είναι υπερβολικός ο τίτλος της σημερινής μας αναρτήσεως: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

_______Δυστυχώς στη αθεϊστική στροφή, που συντελείται στη Χώρα μας ένα μερίδιο της ευθύνης βαρύνει και την Ιεραρχία της Ελλάδος, δηλ. την Εκκλησιαστική Διοίκηση, τους Μητροπολίτες όλους μαζί, αλλά καί τόν καθένα ξεχωριστά. «Μέχρι σήμερα ήταν γνωστή η σιωπή των αμνών! Τώρα πλέον βλέπουμε και την σιωπή των Ποιμένων» έγραψε κάποιος πολύ εύστοχα!

«Το απόρθητον φρούριον, η πρωταγωνίστρια των Εθνικών Αγώνων Ορθόδοξος Εκκλησία, εις την οποίαν κατέφευγον πάντες οι Έλληνες με σεβασμόν, φόβον και ελπίδα χλιαρωδώς παρούσα, αν όχι εντελώς απούσα. Δεν υπάρχει Ιερά Σύνοδος!

Η πλειοψηφία της υπετάγη εις την Πανθρησκείαν του Αιρετικού Οικουμενικού Πατριάρχου… Ας προσευχόμεθα ο Ύψιστος να φωτίση πάντας». Αμήν! (βλ. φ. της 08.10.2018, σελ. 24, άρθρον του κ. Δημητρίου Καμπούρη, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού).

______Κι’ εμείς με την ασθενική φωνή μας αναφωνούμε: «Κύριε σώσον τους ευσεβείς! Ναι, τους ευσεβείς».

Αδελφοί μου Χριστιανοί, Ξυπνείστε!
Ο Χριστός διώκεται!

Αίγιον, 15.10.2018
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.