Η δικτατορία των Βρυξελλών απέρριψε τον προϋπολογισμό της Ιταλίας - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Η δικτατορία των Βρυξελλών απέρριψε τον προϋπολογισμό της Ιταλίας

Η δικτατορία των Βρυξελλών απέρριψε τον προϋπολογισμό της Ιταλίας

Η χρηματοοικονομική κλίκα, η οποία δυστυχώς έχει την εξουσιοδότηση να καθορίζει τις οικονομικές πολιτικές των κρατών - μελών του αντεθνικού οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέρριψε σήμερα το προσχέδιο του προϋπολογισμού της Ιταλικής κυβέρνησης, όπως αυτό κατατέθηκε στα πλαίσια της διαδικασίας εγκρίσεως από τα εντεταλμένα προς τούτο όργανα.

Ειδικότερα η Κομισιόν με μια σύντομη ανακοίνωση υποστήριξε ότι ο ιταλικός προϋπολογισμός δεν συμμορφώνεται με τις δημοσιονομικές απαιτήσεις τις οποίες είχαν κάνει γνωστές στην ιταλική κυβέρνηση οι κερδοσκόποι διαχειριστές των εθνικών οικονομιών της δικτατορίας των Βρυξελλών μετά από σχετική απόφαση του Συμβουλίου.

Ο Ματέο Σαλβίνι ακολουθώντας την ορθή λογική που επιτάσσει ότι "για τα οικονομικά του οίκου μας γνωρίζουμε μόνο εμείς" υποστήριξε ότι «μόνο το ιταλικό κοινοβούλιο μπορεί να βελτιώσει τον δημόσιο προϋπολογισμό της χώρας».

«Είναι μέτρα που στοχεύουν στην ανάπτυξη, στην εργασία και στο δικαίωμα στην σύνταξη και στην υγεία», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα. «Ακούμε την γνώμη όλων, αλλά δεν γυρνάμε πίσω», ολοκλήρωσε ο Σαλβίνι.

Είναι σαφές ότι η δηλητηριώδης τακτική της οικονομικής τρομοκρατίας που ακολουθούν τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε, σύντομα θα βρει το αντίδοτο της που δεν θα είναι άλλο από την καθιέρωση πραγματικών εθνικών κυβερνήσεων. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.