Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι... - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας και φαγητό


Μεγάλη χαρά για τα παιδάκια μας!

Τα παιδιά των πολυτέκνων μας πάντα ρωτούν τους γονείς τους "Πως είναι να τρως σε εστιατόρια;". 

Δεν έχουν βλέπετε ποτέ πάει σε εστιατόριο. Αυτήν την ανάγκη, με πολύ αγάπη, μας κάλυψε εχθές η ταβέρνα "Πιπινιός" στην περιοχή Σταμάτα Αττικής. Μας προσκάλεσε και συνεχίζει να μας προσκαλεί όποτε έχουμε την δυνατότητα με μια πολύτεκνη οικογένεια κάθε φορά, για να προσφέρει ένα πλούσιο γεύμα στα παιδάκια μας και στους γονείς που δεν έχουν την δυνατότητα λόγω της ανεργίας και της κρίσης, να επισκεφτούν ένα εστιατόριο.

Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη και εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε τους υπευθύνους της ταβέρνας "Πιπινιός" για το πλούσιο γεύμα και την αγάπη που μας προσέφεραν.

Από την σελίδα του ''Θεόφιλου''στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.