Μετατάσσεται ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ που ήταν «απών» στο Μάτι - UNPOLITICAL

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Μετατάσσεται ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ που ήταν «απών» στο Μάτι

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ τις ημέρες της τραγωδίας στο Μάτι βρισκόταν σε άδεια και επέλεξε να μην επιστρέψει στο πόστο του

Με απόφαση του υπουργείου Υγείας ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ο οποίος τις ημέρες της τραγωδίας στο Μάτι βρισκόταν σε άδεια και επέλεξε να μην επιστρέψει στο πόστο του, μετατάσσεται από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που ήταν μόνιμος υπάλληλος στην Κεντρική υπηρεσία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση που δημοσιεύει το protothema.gr, συστήνεται ύστερα από αίτησή του προσωποπαγής θέση στην 4η ΥΠΕ του ίδιου κλάδου και κατηγορίας και με τον βαθμό που κατέχει. Η παραίτηση του κ. Καρακατσιανόπουλου υποβλήθηκε στα τέλη Αυγούστου και έγινε δεκτή από το υπουργείο Υγείας. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε ότι οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί.

Η απόφαση του υπουργού Υγείας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.