Διασκέδασαν με τους νεκρούς του Μελιγαλά στην γιορτή της ΚΝΕ! - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Διασκέδασαν με τους νεκρούς του Μελιγαλά στην γιορτή της ΚΝΕ!


Σχόλιο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" 

Ο «κύριος» που βλέπετε παραπάνω είναι... διασκεδαστής της stand up comedy σκηνής, ονόματι Ζαραλίκος.

Στο φεστιβάλ της ΚΝΕ που έγινε στο Ίλιον θεώρησε σωστό και ηθικό να «αστειευτεί» με τους νεκρούς του Μελιγαλά τους οποίους κατέσφαξαν οι μακελάρηδες του ΚΚΕ τον Σεπτέμβριο του 1944:

Ο Ζαραλίκος λοιπόν επί σκηνής, έδειξε σε μια οθόνη την εικόνα μας ηλικιωμένης γυναίκας και είπε: «Κοιτάξτε πόσο νέα φαίνεται. Κοιτάξτε... Κυρία Κατίνα. Ήρθε 87 ετών. Πού οφείλετε αυτή τη μακροζωία, αυτή τη λάμψη στο δέρμα; Μήπως τρώτε πολύ μέλι και γάλα; «Μα, καλέ, τι μέλι και γάλα; Μελιγαλά! Από τα 16 έσπρωχνα φασίστες στην Πηγάδα!»

Φυσικά τα «φυτά» της ΚΝΕ καταχειροκρότησαν ενθουσιασμένα τον «καλλιτέχνη» Ζαραλίκο για την ατιμία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.