Γαβρόγλου: Αριστεία προόδου θα δοθούν στους αριστούχους μαθητές και ειδικοί έπαινοι στους «αλληλέγγυους»! - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Γαβρόγλου: Αριστεία προόδου θα δοθούν στους αριστούχους μαθητές και ειδικοί έπαινοι στους «αλληλέγγυους»!

Ο Γαβρόγλου δίνει αριστεία Προόδου στους αριστούχους και επαίνους στους «αλληλέγγυους» μαθητές

Αύριο, Παρασκευή στην γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο θα δοθούν τα Αριστεία Προόδου στους άριστους μαθητές. Φέτος όμως, ο Γαβρόγλου αποφάσισε ότι πρέπει να βραβευτούν όχι μόνο οι άριστοι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, «στους/στις μαθητές/τριες που επιτυγχάνουν βαθμό ετήσιας προόδου “άριστα” απονέμεται, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, “Αριστείο Προόδου”.

Στους/στις μαθητές/τριες κάθε τμήματος που επιτυγχάνουν τον μεγαλύτερο βαθμό ετήσιας προόδου και διαγωγή “εξαιρετική” απονέμεται “Βραβείο Προόδου”. Σε περίπτωση ισοβαθμίας το “Βραβείο Προόδου” απονέμεται σε όλους/ες τους μαθητές/τριες που ισοβάθμισαν.

Στους/στις μαθητές/τριες οι οποίοι/ες έχουν σημειώσει σημαντική βελτίωση της επίδοσης τους, απονέμεται, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, “Έπαινος Προσωπικής Βελτίωσης”.

Στους/στις μαθητές/τριες που διακρίνονται για ιδιαίτερες πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς και για πράξεις που εκφράζουν πνεύμα ανιδιοτελούς φιλαλληλίας απονέμεται ειδικός έπαινος».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.