Η Ελλάς εάλω - "Θέλετε την ιθαγένεια αλλά σκέφτεστε την συνέντευξη; Στον ΟΥΜ έχουμε την λύση" - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Η Ελλάς εάλω - "Θέλετε την ιθαγένεια αλλά σκέφτεστε την συνέντευξη; Στον ΟΥΜ έχουμε την λύση"


Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την πλήρη ανικανότητα των αλλεπάλληλων κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου», οι ΜΚΟ αλωνίζουν και οργιάζουν στην Χώρα. Ένα καλά συντονισμένο δίκτυο προσπαθεί να πετύχει την βίαιη αλλαγή πληθυσμού στην χώρα μας  μέσω των ισλαμιστών .

Ο τρόπος με τον οποίο δρουν τα μέλη της είναι απλός και πολύ συγκεκριμένος και "νόμιμος" αλλά πέρα για πέρα ανήθικος. 

Δείτε τι γράφουν οι άνθρωποι https://oym.gr/el/

Η έμπειρη ομάδα μας διοργανώνει σεμινάρια λίγες ημέρες πριν την συνέντευξη σας και σας προετοιμάζει κατάλληλα για να μην έχετε κανένα πρόβλημα την ημέρα που θα δώσετε την συνέντευξη!

Σας παρέχουμε προετοιμασία για τη συνέντευξη με σεμινάρια διαμορφωμένα από επαγγελματίες που ειδικεύονται στα ζητήματα ιθαγένειας με ύλη που δημιουργούν και ανανεώνουν συνέχεια έμπειρα στελέχη ώστε να απαντήσετε σε ΚΑΘΕ ερώτηση που θα σας κάνουν.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται πάντα κοντά στην ημερομηνία της συνέντευξης για να έχετε μελετήσει πρόσφατα, χωρίς να ξεχάσετε ούτε μία πληροφορία! 

Για να ενημερωθείτε για τα σεμινάρια αλλά και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το 1ο κεφάλαιο από τις ερωτήσεις πατήστε εδώ.

Όσο για τα θέματα με τον στρατό…. Στον Ουμ έχουμε και για αυτό την λύση!

Ως τμήμα της δικηγορικής εταιρείας BCLA, είμαστε σε συνεργασία με το μοναδικό Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο της Ελλάδας.

Με 25 χρόνια εμπειρίας σε στρατιωτικά ζητήματα, το Γραφείο μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δε θα έχετε κανένα πρόβλημαεφόσον αποκτήσετε την ιθαγένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.