Χρυσή Αυγή: "Να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας" - UNPOLITICAL

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Χρυσή Αυγή: "Να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας"


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε μετά την λήξη της στρατιωτικής παρέλασης από την Θεσσαλονίκη:

«28η Οκτωβρίου ξημέρωμα, ο Στρατηγός Μεταξάς απορρίπτει το ιταλικό τελεσίγραφο και λέει το μεγάλο ΟΧΙ ως άξιος αρχηγός όλων των Ελλήνων. Ακολουθεί το θρυλικό πολεμικό ανακοινωθέν “Αι ημέτεραι δυνάμεις, αμύνονται του πατρίου εδάφους” και έπειτα τα ιταλικά τανκς κολλάνε στις λάσπες του ποταμού Καλαμά και γίνονται κομμάτια από το βαρύ πυροβολικό της 8ης Μεραρχίας του Στρατηγού Χαράλαμπου Κατσιμήτρου.

Της 8ης Μεραρχίας που αν και είχε διαταγή να υποχωρήσει οι άντρες της αποφάσισαν να παραμείνουν στο Καλπάκι, αψηφώντας τις σφαίρες, τους πάγους και τον θάνατο για να πάρουν όλη την δόξα ότι αυτοί σταμάτησαν τους Ιταλούς στην Πίνδο και έσωσαν την Ελλάδα.

Αυτό είναι το έπος του ’40, όταν μπήκαμε μέσα στην Βόρειο Ήπειρο και απελευθερώσαμε την Χιμάρα, την Κορυτσά, τα προαιώνια Ελληνικά Εδάφη μέχρι τον Απρίλιο του ’41 ενάντια στην γερμανική εισβολή όταν γράφτηκε η μεγάλη εποποιία της μάχης των οχυρών της γραμμής Μεταξά για την υπεράσπιση της Μακεδονίας.

Της Μακεδονίας που σήμερα απειλείται, όχι τόσο από το κρατίδιο των σλάβων και των αλβανών που πολύ άνετα η Ελλάς θα μπορούσε να υποτάξει στρατιωτικά, όσο από την ιταμή προδοτική στάση των ανάξιων πολιτικών, των εθνομηδενιστών πολιτικών.

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, έχουμε χρέος και καθήκον να υπερασπιστούμε την Μακεδονία όπως ο στρατιωτικός όρκος ορίζει μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας και να πετάξουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας.

Όλοι ενωμένοι να πούμε σήμερα ένα μεγάλο ΟΧΙ. Όχι στην προδοσία, όχι στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, ζήτω η 28η Οκτωβρίου.»
xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.