Η κατάντια της χώρας σε μια φωτογραφία: 50 χρονοι και 60 χρονοι "μαθητές" απειλούν με κρεμάλα 15χρονους επειδή τους χαλάνε τα σχέδια του διαμελισμού της χώρας - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Η κατάντια της χώρας σε μια φωτογραφία: 50 χρονοι και 60 χρονοι "μαθητές" απειλούν με κρεμάλα 15χρονους επειδή τους χαλάνε τα σχέδια του διαμελισμού της χώρας


Μουσάτος 30ρης "μαθητής" δημοτικού; Γυμνασίου; Λυκείου; Θα σας γελάσουμε, κατά την συγκέντρωση των... μαθητών ενάντια στον φασισμό! Δεξιά άλλος "μαθητής" της Β' λυκείου ετών 57 (το λιγότερο)! Αυτοί είναι οι περιφερόμενοι συριζαίοι πιο απομονωμένοι παρά ποτέ από την ελληνική κοινωνία απειλούν τα 15χρονα που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Ελλάδας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.