Μαζική στέγαση χιλιάδων… «μεταναστών» σε ξενοδοχεία της Β. Ελλάδας – 5.000 το «πρώτο κύμα» - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Μαζική στέγαση χιλιάδων… «μεταναστών» σε ξενοδοχεία της Β. Ελλάδας – 5.000 το «πρώτο κύμα»


Η κυβέρνηση της Αριστεράς προχώρησε σε ένα ακόμα σχέδιο προώθησης της πολυπολιτισμικότητας,
το οποίο ειδικά για τον χειμώνα προβλέπει την δημιουργία θέσεων σε ξενοδοχεία μέσω χρηματοδότησης από τη DG Home

Ως εκ τούτου, σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας πρόκειται να στεγαστούν περίπου 5.000 «μετανάστες και πρόσφυγες» (!!!) για χρονικό διάστημα έξι μηνών (και βλέπουμε;), όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Νίκος Ράγκος.

Ο κ. Ράγκος, μιλώντας στην εκπομπή της TV100 «Τα εν Δήμω», ανέφερε πως έτσι αφενός θα αποσυμφορηθούν τα ελληνικά νησιά και αφετέρου θα αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που προκύπτουν κατά την χειμερινή περίοδο.

Έδωσαν το «πρόβλημα»: Συμφόρηση παράνομων μεταναστών σε ακριτικά νησιά.

Δίνουν και την «λύση» τους βάζουν κατά χιλιάδες σε ξενοδοχεία και αργότερα, γιατί όχι, ΜΑΖΙΚΑ σε σπίτια Ελλήνων.

«Το υπουργείο προχώρησε σε ένα σχέδιο, το οποίο ειδικά για τον χειμώνα προβλέπει τη δημιουργία θέσεων σε ξενοδοχεία μέσω της χρηματοδότησης από τη DG Home. Μέσω διαγωνισμών που εξελίσσονται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, οι ξενοδόχοι προσφέρουν τα καταλύματα που διαθέτουν», εξήγησε ο κ. Ράγκος, τονίζοντας ότι ξενοδοχειακοί χώροι έχουν ήδη δημιουργηθεί σε περιοχές όπως τα Γρεβενά, η Βόλβη και η Χαλκηδόνα, η Αετόπετρα Σερρών καθώς και οι Μουριές του Κιλκίς.

«Οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται, για να υποστηρίξουν κατ’ αρχάς την αποσυμφόρηση κόσμου από τα νησιά και κατά δεύτερον την αποσυμφόρηση κόσμου που βρίσκεται σε μη κατάλληλη στέγαση εντός των δομών φιλοξενίας στην Βόρεια Ελλάδα», σημείωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Με πληροφορίες από το voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.