Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας. - UNPOLITICAL

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Εφόσον είναι νόμιμο να σκοτώσει κάποια ένα μωρό μέσα στην κοιλιά της ..η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να καταδικάσει κάποια που σκοτώνει ένα μωρό που μόλις βγήκε από την κοιλιά. Μερικές βδομάδες δεν κάνουν τη διαφορά.
Πρακτικά νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Να μην ξεχνάμε ότι οι «Διαφωτιστές» όπως ο γλυκούλης Obama έχουν νομιμοποιήσει τον βομβαρδισμό και τη δολοφονία ανθρώπων σε ξένο έδαφος με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα , έχουν νομιμοποιήσει απαγωγές και βασανιστήρια ανθρώπων (βλέπε Guantanamo) , εκτελέσεις ανθρώπων με νοητική υστέρηση και πρόσφατα ξεκίνησαν την ευθανασία ακόμα και σε νέους που απλά έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

Το θέματα των αμβλώσεων της ευθανασίας ,της αποτέφρωσης των νεκρών , η gay ατζέντα , τα ναρκωτικά , ο γάμος 3-4 ανθρώπων μαζί , το ελεύθερο σεξ κλπ … επιλέχθηκαν ξεκάθαρα για να χτυπήσουν τους θρησκευτικούς θεσμούς κι όχι γιατί η ίδια Ελίτ που δολοφονεί εκατομμύρια παιδιά και ισοπεδώνει ολόκληρες χώρες για να τις ληστέψει … απέκτησε ξαφνικά ανθρωπιστικές ευαισθησίες και αγωνιά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν προνόμια που μας δίνουν ή που μας τα αφαιρούν όποτε θέλουν…όπως είχε πει ο George Carlin.


https://grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.