Αλβανική συμπεριφορά: Αλβανός βρίζει χυδαία την χώρα μας επειδή δεν μπόρεσαν να τον εξυπηρετήσουν στο ΚΕΠ - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Αλβανική συμπεριφορά: Αλβανός βρίζει χυδαία την χώρα μας επειδή δεν μπόρεσαν να τον εξυπηρετήσουν στο ΚΕΠ


"Κ@λοέλληνες..."
Αυτή ήταν η απάντηση του Αλβανού όταν εργαζόμενη σε ΚΕΠ της Αττικής του είπε ότι δεν μπορεί να του κάνει την αίτηση για το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης, λόγω προσωρινού προβλήματος της εφαρμογής

Αυτός ο Αλβανός όταν καταφέρει να κάνει την αίτηση για το ΚΕΑ και θα του εγκριθεί γιατί έχει μηδενικό εισόδημα λόγω… μαύρης εργασίας. Θα παίρνει λοιπόν κάθε μήνα από τους φόρους αλληλεγγύης των "κ@λοελλήνων", 200 ευρώ αυτός. 100 η γυναίκα του και 50 το παιδί του.

Όταν το διάβασα, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η περίπτωση μια γιαγιάς Ελληνίδας πρόσφατα που δούλεψε όλη της την ζωή στα χωράφια με αξιοπρέπεια έκανε παιδιά εγγόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Μεγάλωσε την Ελλάδα η γιαγιά και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Παιδί μου η σύνταξη που παίρνω είναι πολύ μικρή δεν μου φτάνει ούτε για φάρμακα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχω να ζήσω. Βλέπω τα εγγονάκια μου και μου ραγίζει η καρδιά που δεν έχω να τους δώσω ένα χαρτζιλίκι».

Και συνεχίζει: «Αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα είναι πιο τραγικά και από την κατοχή του ΄40. Τότε ο Έλληνας δεν είχε να φάει αλλά πολέμαγε με αξιοπρέπεια και ήταν περήφανος».

Σήμερα τα λεφτά που περνάνε από την χώρα τα καρπώνονται οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί και οι λαθρομετανάστες μέσω της κυβερνητικής πολιτικής. Ο Έλληνας ξεφτιλίζεται από τη ίδια του την ηγεσία και παρ όλα αυτά δεν αλλάζει τίποτα.

Ποιος Έλληνας θα πήγαινε μέσα στην Αλβανία να μιλήσει έτσι; Θυμάστε τον Νίκο Γκούμα; Που τόλμησε -όχι να βρίσει τους Αλβανούς- αλλά να μιλήσει Ελληνικά μέσα στο καφενείο της Χειμάρρας, και αμέσως οι Αλβανοί εθνικιστές τον πάτησαν με το αυτοκίνητο και τον σκότωσαν επειδή απαγόρευαν τα Ελληνικά στο καφενείο!

Και τέλος η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κατσίφα που βρήκε βασανιστικό θάνατο από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Αλβανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.