Χρήστος Μουλάς: "Για ποιον ρατσισμό απέναντι στους Αντετοκούμπο μιλάτε; Αχαριστία υπάρχει..." - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Χρήστος Μουλάς: "Για ποιον ρατσισμό απέναντι στους Αντετοκούμπο μιλάτε; Αχαριστία υπάρχει..."


Σπάει η σιωπή του ο Χρήστος Μουλάς, Πρόεδρος Δ/Σ του Σωματείου επαγγελματιών πωλητών Δ' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, και εκφράζει την οργή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

"Για ποιον ρατσισμό μιλά ο Γιάννης Αντετοκούμπο και όλοι οι λοιποί";

Αποκαλύπτει, δε, πως τα αδέρφια Αντετοκούμπο και οι λοιποί παρατρεχάμενοι που διεκδικούν προβολή "ως θιγόμενοι αλληλέγγυοι" μιλούν εύκολα για...  "τον ρατσισμό των Ελλήνων", αλλά ξεχνούν πως οι Έλληνες μικροπωλητές στις λαϊκές αγορές, αγκάλιασαν τα παιδιά αυτά και τους πρόσφεραν απλόχερα ότι και στα παιδιά τους. 

Ιδού η ανάρτηση του κ. Μουλά:

Και για να ξηγιομαστε, τα μωρά Ατετοκουμπο, νεογέννητα έως την παιδική τους ηλικία,τα μεγαλώσαμε ΕΜΕΙΣ ! Στις λαϊκές αγορές της Μιχαήλ Βόδα, του Κολωνού, του Αγίου Παύλου, προσφέροντας τους γάλατα και άλλα απαραιτητα προς το ζην και αφήνοντας την μάνα τους να πουλάει παράνομα CD δίπλα και πανω στους πάγκους μας...! KΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !! Μετά βέβαια εμείς ξεχαστηκαμε (και πολύ σωστά) ...και έπειτα ήρθατε ΕΣΕΊΣ !!! Να φωτογραφιζεστε δίπλα στους επιτυχημενους ποια αθλητές και να πουλάτε ανθρωπισμό,αντιρατσιστικό , παπατζιλικι...! Ούε ημίν υποκριτές...! Γι'αυτο ρε σας φτύνω , σιχαμενοι ερπετά και θα σας φτύνω επειδή εγώ αυτός ήμουν και αυτός είμαι...εσείς ...κοιταχτειτε στον καθρέφτη σας και φτυστε μαζί μου...!

    Και για να ξηγιομαστε, τα μωρά Ατετοκουμπο, νεογέννητα έως την παιδική τους ηλικία,τα μεγαλώσαμε ΕΜΕΙΣ ! Στις λαϊκές αγορές της Μιχαήλ Βόδα, του Κολωνού, του Αγίου Παύλου, προσφέροντας τους γάλατα και άλλα απαραιτητα προς το ζην και αφήνοντας την μάνα τους να πουλάει παράνομα CD δίπλα και πανω στους πάγκους μας...! KΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !! Μετά βέβαια εμείς ξεχαστηκαμε (και πολύ σωστά) ...και έπειτα ήρθατε ΕΣΕΊΣ !!! Να φωτογραφιζεστε δίπλα στους επιτυχημενους ποια αθλητές και να πουλάτε ανθρωπισμό,αντιρατσιστικό , παπατζιλικι...! Ούε ημίν υποκριτές...! Γι'αυτο ρε σας φτύνω , σιχαμενοι ερπετά και θα σας φτύνω επειδή εγώ αυτός ήμουν και αυτός είμαι...εσείς ...κοιταχτειτε στον καθρέφτη σας και φτυστε μαζί μου...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.