Τραγική η κατάσταση: Το παράδειγμα της Σουηδίας και η «μοιραία» σύγκριση με την Ελλάδα (Βίντεο) - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Τραγική η κατάσταση: Το παράδειγμα της Σουηδίας και η «μοιραία» σύγκριση με την Ελλάδα (Βίντεο)


Η Σουηδία είναι μια χώρα, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ακολουθεί την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα europe.infowars, η κυβέρνηση της χώρας, ανακοίνωσε ότι το 2019, θα δεχθεί περίπου….5000 μετανάστες, από το Αφγανιστάν, από την Αίγυπτο και από την Τουρκία.

Τα κόμματα της Σουηδίας, το 2015 υπέγραψαν ένα Σύμφωνο, σύμφωνα με το οποίο, η Σουηδία κάθε χρόνο θα δέχεται 5000 μετανάστες από διάφορες χώρες. 

Αξίζει να σημειωθεί όμως, το εξής:

Η Σουηδία μια χώρα 10 εκατομμυρίων, το 2015 δέχτηκε…… 165,000 μετανάστες. «Μοιραία», έρχεται η λογική σύγκριση με την Ελλάδα.
Δύο χώρες οι οποίες έχουν λίγους κατοίκους, έχουν δεχθεί πολλές χιλιάδες μετανάστες.

Αμέσως έρχεται και η εξής λογική σκέψη:

Αν οι μετανάστες που έφτασαν στις δύο χώρες και τους οποίους οι αρχές γνωρίζουν, είναι χιλιάδες, πόσοι μετανάστες έχουν περάσει παράνομα τα σύνορα;

Ο αριθμός είναι σίγουρα εφιαλτικός. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Και στην Ελλάδα αλλά και στην Σουηδία, η εγκληματικότητα αυξήθηκε, όταν αυξήθηκαν οι μεταναστευτικές ροές.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν χρειάζεται να μας το πει κάποιος, αφού οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Ακόμα και σε πόλεις, στις οποίες κάποτε υπήρχε σχετική ηρεμία, πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο άσχημο.

Ας δούμε ένα παράδειγμα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την πόλη, της Θεσσαλονίκης.
Δείτε το ρεπορτάζ του euronews:
Δείτε και την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.