Η μετανάστευση βλάπτει σοβαρά τους Έλληνες - Φάνηκε στην διαδήλωση - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Η μετανάστευση βλάπτει σοβαρά τους Έλληνες - Φάνηκε στην διαδήλωση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Ο μαυρούκος "χρυσαυγίτης" και οι συν αυτώ - μεταξύ τους και οι συλληφθέντες, τρεις Αλβανοί, δύο Τούρκοι, μια Γερμανίδα - στάθηκαν αιτία να κλάψουν χιλιάδες Έλληνες από τα χημικά! Θέλετε περισσότερες αποδείξεις ότι η μετανάστευση βλάπτει σοβαρά τους Έλληνες;

Υ.Γ. Επειδή το πολύ χημικό μάλλον μου κόλλησε τον εγκέφαλο, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Γιατί λυσσάμε να αποδείξουμε ότι τα ντου τα έκαναν Αλβανοί, Τούρκοι, μαύροι,η μοσάντ και ο ΕΤ ο εξωγήινος; Μας περιποιεί τιμή ότι άλλοι έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς;
Ή αγωνιούμε να πάρουμε τα συχαρίκια της Αυγής και του συνταγματικού τόξου...;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κοιμούνται και κοντινό πλάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.