Η ταπείνωση ενός Έθνους με την βοήθεια των Κυβερνητών μας για ακόμη μια φορά - UNPOLITICAL

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Η ταπείνωση ενός Έθνους με την βοήθεια των Κυβερνητών μας για ακόμη μια φορά

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Όλες οι κυβερνήσεις - πλην λίγων φωτεινών παραδειγμάτων - άγονται και φέρονται από τους ξένους. Από το 1821, το 1959 με την υπογραφή της συνθήκης Ζυρίχης, που έγινε η Τουρκία συνιδιοκτήτης της Κύπρου, το 1967 με τα γεγονότα της Κοφινου που έκανε το χατήρι των Τούρκων και Αμερικανών, το 1974 η Κύπρος κείτονταν μακράν, το 1996 στα Ίμια που ευχαριστούσαμε τους Αμερικανούς, η "διεφθαρμένη χώρα" του Γιώργου που μας έλεγε στους ξένους εντολείς του που ήθελαν διακαώς να έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα και τώρα αυτό...!
Και μυαλό αυτός ο λαός δεν βάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.