Ο Αναρχοκομμουνιστής Τάσος Θεοφίλου ανησύχησε για την υγεία των ΜΑΤ και ζητάει τη σύλληψη του «Αφρικανού» από τη Νάουσα - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Ο Αναρχοκομμουνιστής Τάσος Θεοφίλου ανησύχησε για την υγεία των ΜΑΤ και ζητάει τη σύλληψη του «Αφρικανού» από τη Νάουσα


Ο Αναρχοκομμουνιστής Τάσος Θεοφίλου ανησύχησε για την υγεία των ΜΑΤ και ζητάει τη σύλληψη του «Αφρικανού» από τη Νάουσα

Ζητάει τη σύλληψη του «Αφρικανού» από τη Νάουσα ο «επαναστάτης» Τάσος Θεοφίλου. Ενοχλήθηκε που κάποιος απείλησε την «επαναστατική» ΝΑΤΟική κυβέρνηση που τον δικαίωσε στην επανάστασή του! Ανησύχησε για την υγεία των ΜΑΤ… αυτός που κατηγορήθηκε ότι εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν οικογενειάρχη για μερικά ευρώ.

Ο επαναστάτης με τους 110 followers που το Σύστημα έτρεμε και τον παγίδεψε με το special DNA που είχε …κατάφερε κι έβγαλε τρελούς Γενετιστές, Δικαστές και Αστυνόμους κι αποφυλακίστηκε
Σήμερα γράφει αντικαπιταλιστικά άρθρα στο Vice του αντικαπιταλιστή εφοπλιστή Κυριακού.

Φρουρααα! Φρουράααα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.