Οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», αλωνίζουν στην Θράκη – Ο ελληνισμός δέχεται πολλαπλά χτυπήματα - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», αλωνίζουν στην Θράκη – Ο ελληνισμός δέχεται πολλαπλά χτυπήματα


Ότι θέλει κάνει η Άγκυρα στην Θράκη, στην οποία υπάρχει Μουσουλμανική μειονότητα.

Οι γείτονες θεωρούν ότι υπάρχει… τουρκική μειονότητα πράγμα που δεν ισχύει φυσικά, ενώ το ελληνικό Κράτος πολλές φορές δεν ακολουθεί τις εξελίξεις.

Οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες κυριαρχεί το τουρκικό στοιχείο. Βλέπουμε λοιπόν, ότι με όχημα την Θρησκεία, οι Τούρκοι περνάνε την προπαγάνδα τους και πρέπει να δώσουμε σημασία στο παρακάτω γεγονός:

Εμείς σαν Ελλάδα, ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε για λόγους προπαγάνδας, τους κρυπτοχριστιανούς που βρίσκονται στην Τουρκία, οι οποίοι στο κάτω-κάτω νιώθουν Έλληνες.

Η εξωτερική πολιτική που ακολουθεί το επιτελείο του Ερντογάν, μόνο φιλική δεν είναι. Το χειρότερο είναι, ότι το Κράτος έχει αφήσει τους Τούρκους να δρουν ανεξέλεγκτα. Μάλιστα, πολλές φορές έχουμε δει να υψώνονται οι σημαίες της…ανεξάρτητης Θράκης, την οποία θέλουν οι Τούρκοι.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την δράση του τουρκικού προξενείου, το οποίο λειτουργεί ξεκάθαρα κατά της Ελλάδας. Οι Τούρκοι αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία, στην θάλασσα, στον αέρα αλλά και στην στεριά και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, μας δείχνουν ότι κατευθύνουν τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Θράκη.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να γίνει μια διευκρίνιση: Δεν ακολουθούν όλοι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης, τις…επιταγές του τουρκικού προξενείου και το ότι υπάρχουν αρκετοί Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, δεν σημαίνει ότι δεν νιώθουν Έλληνες. Θα πρέπει να το ξεχωρίσουμε αυτό το πράγμα μέσα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.