Από το ΒΕΤΟ του Καραμανλή - Τα μνημόνια και την….«ανατίναξη των βραχονησίδων» στην Συμφωνία των Πρεσπών - UNPOLITICAL

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Από το ΒΕΤΟ του Καραμανλή - Τα μνημόνια και την….«ανατίναξη των βραχονησίδων» στην Συμφωνία των Πρεσπών


Οι δακρύβρεχτες λέξεις και οι λεονταρισμοί, φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα, ειδικά στον τομέα της Εθνικής Άμυνας. Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και στον οικονομικό τομέα, όπως πλέον ΟΛΟΙ γνωρίζετε.

Θα γυρίσουμε λίγο πίσω στο 2008:Ο Καραμανλής άσκησε ΒΕΤΟ στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


Ας δούμε τι έγινε το 2010, λίγα χρόνια αργότερα, όταν πλέον είχε χάσει την εξουσία ο Καραμανλής και είχε αναλάβει ο Παπανδρέου:


Ας δούμε κάτι πιο πρόσφατο, την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών:


Λίγο αργότερα…Η έξοδος της Ελλάδας, από τα Μνημόνια:Τα βίντεο που είδατε, παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά αν τα δείτε με την σειρά. Βέτο στα Σκόπια-Είσοδος στα Μνημόνια-Συμφωνία Πρεσπών-Έξοδος από τα Μνημόνια. Δεν υπονοούμε τίποτα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα οπότε απλά παραθέτουμε τα σημαντικότερα γεγονότα, των τελευταίων χρόνων!

Πάμε στο πολιτικό σκέλος της υπόθεσης, τώρα.
Αλέξης Τσίπρας, λίγο..παλιότερα:


Η ψηφοφορία του Τρίτου κατά σειρά, Μνημονίου:


Έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα παραπάνω βίντεο. Ας δώσουμε προσοχή και στον κύριο Καμμένο, ο οποίος επί 4 χρόνια στήριζε την Μνημονιακή κυβέρνηση, του ΣΥΡΙΖΑ.


Το νέο των ημερών σίγουρα είναι η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη. Έχουμε ένα νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας, στρατιωτικό και μάλιστα καταξιωμένο.

Ο νέος υπουργός Άμυνας ο οποίος διαδέχθηκε τον Καμμένο, είναι ο άνθρωπος που πριν από λίγες ημέρες, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν έλεγε ότι θα…. Ανατινάξει τις βραχονησίδες αν οι Τούρκοι τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους, επάνω σε αυτές:


Λίγες ημέρες μετά:
Σήμερα: Η Συμφωνία των Πρεσπών εξασφάλισε πλειοψηφία από την Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής , όπως προέκυψε από τη συζήτηση και τις τοποθετήσεις των μελών της Επιτροπής.

Συμπέρασμα: Όποιος χρησιμοποιεί ακραίες εκφράσεις όταν μιλάει για Οικονομικά και Εθνικά θέματα (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ), στην πράξη κάνει άλλα. Δεν θα εξηγήσουμε εμείς τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό, εκείνοι που κάνουν συγκεκριμένες επιλογές, να μας εξηγήσουν τον λόγο.

Τα σχόλια δικά σας!
Η Ψήφος επίσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.