Διπλοθεσίτισσα η υφυπουργός Χρυσοβελώνη; - UNPOLITICAL

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Διπλοθεσίτισσα η υφυπουργός Χρυσοβελώνη;


Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας, καθώς οι δηλώσεις της ότι θα παραμείνει στη θέση της υφυπουργού Εσωτερικών ακόμα και μετά την αποχώρηση από την κυβέρνηση του Πάνου Καμμένου και αρχηγού του κόμματος στο οποίο μετέχει, προκάλεσαν πολλές συζητήσεις και σχόλια.

Ο λόγος για την πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία δεν φαίνεται να ακολουθεί πλέον το παλιό κόμμα της και τον πρόεδρό του. Ωστόσο, το όνομά της συζητείται στους διαδρόμους του υπουργείου Εσωτερικών και για έναν επιπλέον λόγο.

Οι κακές κυβερνητικές «γλώσσες», όπως γράφει το Secret, λένε ότι δεν έχει διασαφηνιστεί ακόμα αν η κ. Χρυσοβελώνη είναι ταυτόχρονα σε δύο κρατικές θέσεις, της υφυπουργού Εσωτερικών και της προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας (ΕΣΟΑ).

Στις 9 Νοεμβρίου 2017, με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, η κ. Χρυσοβελώνη διορίσθηκε πρόεδρος του ΕΣΟΑ. Μάλιστα, με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που ελήφθη στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 από τα υπουργεία Οικονομικών και Υποδομών, καθορίσθηκε το ύψος της αποζημίωσης που θα λαμβάνει η πρόεδρος του συμβουλίου, στα 1.800 ευρώ τον μήνα. Στο σκεπτικό της απόφασης αυτής γίνεται αναφορά στο έγγραφο πρόσληψης της Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Στον ανασχηματισμό, όμως, που προηγήθηκε, στις 28 Αυγούστου 2018, η ίδια τοποθετήθηκε ως εξωκοινοβουλευτική υφυπουργός Εσωτερικών.

Το ζήτημα, λοιπόν, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες του υπουργείου, που προκύπτει, είναι εάν και κατά πόσον έχει παραιτηθεί από τη θέση της προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, ενώ είναι ήδη πέντε μήνες διορισμένη υφυπουργός Εσωτερικών.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η όποια παραίτηση δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη…

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.