Ο Μπολσονάρου, με το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» βάζει φραγμούς στις ΜΚΟ – Δίνει «πνοή» στον αγροτοβιομηχανικό τομέα - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Ο Μπολσονάρου, με το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» βάζει φραγμούς στις ΜΚΟ – Δίνει «πνοή» στον αγροτοβιομηχανικό τομέα


Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο, είναι ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας. Είναι Δεξιών καταβολών και γενικότερα ακολουθεί το μοντέλο Τραμπ.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας λοιπόν, υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα, που δίνει στην κυβέρνησή του την δυνατότητα να περιορίσει την δράση των ΜΚΟ και γενικότερα των Διεθνών οργανισμών.

Διευκρίνιση: Υπάρχουν ΜΚΟ, που όντως κάνουν καλή δουλειά ΑΛΛΑ:

Σύμφωνα με τον Μπολσονάρου, υπάρχουν ΜΚΟ που δρουν κατά της χώρας, χωρίς όμως να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, «έβαλε στο μάτι» και τους Διεθνείς οργανισμούς και ο λόγος είναι ΑΠΛΟΣ:

Υπάρχουν οργανισμοί οι οποίοι προωθούν τις αρχές της Παγκοσμιοποίησης. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από αυτές, λειτουργούν σαν «Πέμπτη Φάλαγγα».

Οι κινήσεις του Μπολσονάρου στον τομέα της Γεωργίας

Με διάταγμα, από εδώ και στο εξής, το υπουργείο Γεωργίας θα παίρνει αποφάσεις για τις εκτάσεις που διεκδικούν φυλές ιθαγενών. Πράγμα που χαροποίησε ιδιαίτερα τον αγροτοβιομηχανικό τομέα.

Για να συνοψίσουμε: Ο Μπολσονάρου με το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» βάζει φραγμούς στις ΜΚΟ, στους «αόρατους» Διεθνείς οργανισμούς και «ανεβάζει» τον αγροτοβιομηχανικό τομέα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι παραπάνω κινήσεις. Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, δεν κάνει εκπτώσεις και δεν καθυστερεί καθόλου.

Προσπαθεί να κάνει την Βραζιλία χώρα-πρότυπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η συγκεκριμένη χώρα έχει μεγάλο πρόβλημα με την εγκληματικότητα. Θα δούμε τι θα κάνει για αυτό το θέμα, ο νέος πρόεδρος!!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΜΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.