Η χώρα που σε πληρώνει για να σπουδάσεις - UNPOLITICAL

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Η χώρα που σε πληρώνει για να σπουδάσεις

Η χώρα που σε πληρώνει για να σπουδάσεις

Ενώ ο διάλογος για την Ανώτατη Εκπαίδευση στη χώρα μας, δεν έχει καταλήξει κάπου τα τελευταία χρόνια, στη Δανία προχώρησαν σε πράξεις για φέρουν στα πανεπιστήμια της χώρας τους νέους, πιστεύοντας πως όποια κονδύλια και να ξοδευτούν, το κέρδος είναι πολλαπλάσιο.

Πράγματι έρευνες έχουν δείξει ότι όταν οι πολίτες μιας χώρας σπουδάζουν και ειδικεύονται σε κάτι, αυτό έχει αντίκρυσμα και ωφέλη τόσο στην οικονομική ζωή του τόπου, αλλά και τη κοινωνική.Συγκεκριμένα κάθε μαθητής που ακολουθεί την Ανώτερη Εκπαίδευση, πληρώνεται 1000 ευρώ το μήνα, ενώ δεν υπάρχουν δίδακτρα στις σχολές. Με αυτό τον τρόπο είδαν τεράστια αύξηση στους νέους που κατέχουν ένα πτυχίο, και μπορούν να εργαστούν ευκολότερα στην ολοένα και δυσκολότερη αγορά εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.