Ο Χριστόδουλος του Λαού - UNPOLITICAL

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Ο Χριστόδουλος του Λαού

Με τα ανέκδοτα του ήρθε κοντά μας.
Μας δέχτηκε όπως ήμασταν.
Μας ''πήγαινε'' και τον ''πηγαίναμε''.

Σε όποιο του κάλεσμα, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων κατέβαιναν στις πλατείες.
Ήταν ένας πραγματικός ''ΕΘΝΆΡΧΗΣ''.
Ήταν ο Αρχιεπίσκοπος όλων των Ελλήνων.
Ήταν Ο ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣ!

Δεν ήταν ''ήσυχος'' και αυτό ενοχλούσε ''πολλούς''. Αν ζούσε τίποτα από αυτά που ζούμε δεν θα είχε γίνει.. Πόσο μάλλον η Μακεδονία μας που δεν θα ειχε κινδυνεύσει καν, καθώς η συμφωνία της λίμνης θα είχε καταργηθεί εν τη γενέσει της. Θύμα του ''καρκίνου'', έφυγε από κοντά μας, στις 28 Ιανουαρίου του 2008..

Περίεργος θάνατος, όπως του Βασιλιά Αλέξανδρου από δάγκωμα μαϊμούς που οδήγησε στην Μικρασιατική καταστροφή, όπως ο θάνατος του Ιωάννη Μεταξά από απόστημα στο λαιμό του που οδήγησε στην Γερμανική εισβολή, όπως ο θάνατος από καρκίνο του Τάσσου Παπαδόπουλου που είχε ορθώσει το ανάστημα του κατά του σχεδίου Ανάν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.