Κόκκαλης στις ΗΠΑ: Το Δημόσιο ξόδεψε 19.000 ευρώ για την dolce vita του υφυπουργού - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Κόκκαλης στις ΗΠΑ: Το Δημόσιο ξόδεψε 19.000 ευρώ για την dolce vita του υφυπουργού


Βγήκαν από τα ταμεία του κράτους 9.135 ευρώ για τις μετακινήσεις του υπουργού και δυο συνεργατών του και ακόμα 10.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις
Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, έφτιαξε βαλίτσες και πέταξε για την Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχετε στο ελληνοαμερικανικό αγροδιατροφικό φόρουμ για να προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», που επικαλείται έγγραφα της «Διαύγειας», η κάλυψη των εξόδων μετακίνησης του υφυπουργού και ακόμα δυο συνεργατών του προς τη Νέα Υόρκη στοίχισε 9.135 ευρώ. 

Αλλά, όπως γράφει η εφημερίδα, «επειδή ο υφυπουργός (πρώην βουλευτής του Πάνου Καμμένου και στη συνέχεια στην ομάδα των εφεδρικών ψήφων του Αλέξη Τσίπρα), είναι large και το event ήταν σπουδαίο, δόθηκαν άλλες 10.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις στις ΗΠΑ». 

Συγκεκριμένα, με σχετική απόφαση εγκρίθηκε η πίστωση ύψους 10.000 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης δημοσίων σχέσεων σε εταιρία των ΗΠΑ, η οποία θα προετοιμάσει τις συναντήσεις και το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει η ελληνική αντιπροσωπεία σε στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά και σε ιδιωτικές εταιρείες στο πλαίσιο προώθησης των ελληνικών προϊόντων. 

Μόλις έναν μήνα πριν 12-17 Ιανουαρίου από τα ταμεία του κράτους βγήκαν 7.180 ευρώ για το ταξίδι του ίδιου υπουργού στη Σαγκάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.