Πρώτο κόμμα στους Έλληνες Αγρότες η Χρυσή Αυγή - Δεύτερο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία! - UNPOLITICAL

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Πρώτο κόμμα στους Έλληνες Αγρότες η Χρυσή Αυγή - Δεύτερο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία!


Ως εξαιρετικά ανησυχητικά για το καθεστώς κρίνονται τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως της Metron Analysis, τα οποία προφανώς και δεν θα τύχουν την πρέπουσας δημοσιότητας για... ευνόητους λόγους.

Έτσι, πέρα από το 9,1% που έλαβε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην εκτίμηση ψήφου, αλλά και το 69% στην απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχουμε και την κατανομή των ψηφοφόρων κατά ηλικία και επαγγελματική ενασχόληση για να προβληματίσει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

Στην πρώτη κάρτα, λοιπόν, που ασχολείται με την ηλικιακή κατανομή των ψηφοφόρων, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Ελληνική Νεολαία, δηλαδή στους ψηφοφόρους από 17 έως 34 ετών, λαμβάνοντας 15,9% έναντι 15,4% του Σύριζα που έρχεται τρίτος.


Πρόκειται για την πραγμάτωση, αυτού που εγκαίρως είχε προλέξει η ανάλυση καθεστωτικής ιστοσελίδαςόπου σημειωνόταν ότι «δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη ότι το επαναστατικό υπερεγώ της νέας γενιάς στρέφεται προς τη “Χρυσή Αυγή”, όπως ακριβώς μετά τη μεταπολίτευση στρεφόταν προς την αριστερά», δηλαδή ότι ο Εθνικισμός καθίσταται πλέον η επιλογή της Ελληνικής Νεολαίας.

Το δεύτερο στο οποίο αξίζει να εγκύψουμε είναι η κατανομή των ψηφοφόρων κατά επαγγελματική ενασχόληση, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται ΠΡΩΤΟ κόμμα στους Έλληνες Αγρότες με ποσοστό 21,9% έναντι 18,9% της ΝΔ και μόλις 10,3% του Σύριζα.


Τα δύο παραπάνω στοιχεία μας δείχνουν αδιάψευστα ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον αυτού του τόπου, αφού παρά την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος πρωτεύει στη Νέα Γενιά και την Ελληνική Αγροτιά, δηλαδή στους δύο τομείς που είναι ευθέως συνδεμένοι με τον πυρήνα του Έθνους μας, το οποίο αρνείται να παραδοθεί σε πείσμα των ταγών της παγκοσμιοποίησης.

Αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό αναβιώνει η καθεστωτική λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία μετουσιώνεται σε ύβρεις, λάσπη και κακοστημένες επιχειρήσεις προβοκάτσιας. Η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όμως, είναι αναπόφευκτη, οπότε ας μην κουράζονται αδίκως.

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.