Γερμανός Υπουργός της Μέρκελ διατάζει: Μέτωπο όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής! - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Γερμανός Υπουργός της Μέρκελ διατάζει: Μέτωπο όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής!


Συνέντευξη σε αριστερίστικη ιστοσελίδα που παριστάνει την ενημερωτική έδωσε ο γερμανός υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Μέρκελ, Μίχαελ Ροτ, όπου και χαιρέτησε την προδοσία της Μακεδονίας μας και προεξόφλησε την στάση της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι τα κόμματα πρέπει “να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους. Κατά τα λοιπά ισχύει η παλιά καλή νομική αρχή: Pacta sunt servanda”.

Όμως, ο γερμανός «επίτροπος» είπε και κάτι άλλο σημαντικό, πέρα από την χαρά της Μέρκελ για την Συμφωνία των Πρεσπών, το οποίο έχει την σημασία του. Χαιρέτησε και ουσιαστικά διέταξε την συγκρότηση ενός «δημοκρατικού» μετώπου εναντίον της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των κομμάτων.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση: «Στην μάχη κατά του εθνικισμού και του λαϊκισμού, για την υπεράσπιση της ενωμένης Ευρώπης χαιρετίζω μία στενότερη συνεργασία των προοδευτικών, σοσιαλδημοκρατικών, πράσινων και φιλελεύθερων δυνάμεων και κινήσεων στην ΕΕ».

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε στον γερμανό υπουργό ότι είμαστε συνηθισμένοι να πολεμάμε υπό αποκλεισμό και εναντίον όλων. Συνεπώς, οι προσταγές του δεν θα έχουν κανένα αντίκτυπο στον Αγώνα μας, αλλά και στην αναπόφευκτη επιτυχία του.

Αντιθέτως, μιας και προέρχεται από το SPD, ας κοιτάξει τα του οίκου του, ο οποίος γκρεμίζεται…

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.