ΠΟΕΔΗΝ: Καταγγέλλει «προεκλογικό ρουσφέτι ΣΥΡΙΖΑ» με 526 σχολικούς φύλακες - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Καταγγέλλει «προεκλογικό ρουσφέτι ΣΥΡΙΖΑ» με 526 σχολικούς φύλακες

sxolikoiFulakes3_b

Σε καταγγελία για «προεκλογικά ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ» με 526 σχολικούς φύλακες, προέβη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). 

Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι 526 σχολικοί φύλακες που είχαν μεταφερθεί στα νοσοκομεία, μετά από διαθεσιμότητα, ως τραυματιοφορείς (βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό) επιστρέφουν πλέον στους δήμους, με ρύθμιση που κατατέθηκε στη Βουλή, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών από τον κ. Αλέξη Χαρίτση. 

«Η μετάταξη γίνεται με μεταφορά της θέσης τους με την προϋπόθεση ότι την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων το ποσοστό κάλυψης των θέσεων στα Νοσοκομεία προέλευσης της ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικό Υγειονομικό να ανέρχεται σε ποσοστό τουλάχιστον 50%» σημειώνει σχετικά η ΠΟΕΔΗΝ. 

Μείον 526 τραυματιοφορείς τα νοσοκομεία

Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει στη συνέχεια ότι «η κυβέρνηση με μανδύα την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των συναδέλφων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, προχωράει σε προεκλογικά ρουσφέτια, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες από την αποχώρηση των Τραυματιοφορέων από τα Νοσοκομεία».

Τέλος, καλεί τον υπουργό Υγείας «να προκηρύξει άμεσα τις 526 θέσεις Τραυματιοφορέων, πρώτα να προσληφθούν και μετά να μεταταχθούν οι πρώην Σχολικοί Φύλακες. Ήδη οι ελλείψεις σε Τραυματιοφορείς είναι μεγάλες και με την αποχώρηση τόσου μεγάλου αριθμού υπαλλήλων θα επιδεινωθεί η ταλαιπωρία των ασθενών στα ΤΕΠ και στα υπόλοιπα τμήματα των Νοσοκομείων» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.