Ποινικός Κώδικας: Άλλαξε το κακούργημα και πλέον θα στηρίζεται στο αν το κίνητρο είναι ρατσιστικό ή ομοφοβικό! - UNPOLITICAL

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Ποινικός Κώδικας: Άλλαξε το κακούργημα και πλέον θα στηρίζεται στο αν το κίνητρο είναι ρατσιστικό ή ομοφοβικό!


Ποινές από πέντε έως 15 χρόνια κάθειρξης θα προβλέπονται σε αδικήματα που θα τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος ενώ νοούνται πλέον ως επιβαρυντικές περιστάσεις, ενδεχόμενες ενέργειες των κατηγορουμένων που δυσκολεύουν το έργο της δικαιοσύνης ή στην περίπτωση που διαπιστωθεί πως το κίνητρο είναι ρατσιστικό ή ομοφοβικό! Σύμφωνα με τον κ.Αργυρόπουλο αυτό είναι αναγκαίο αφού όπως ο ίδιος λέει «Η Ελλάδα ως χώρα μεταναστών έχει ανάγκη να καλλιεργήσει αυτό το πνεύμα».

Επομένως αν κάποιος θεωρηθεί ότι έδρασε με ρατσιστικό ή ομοφοβικό κίνητρο θα πάει στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες για πέντε έως δέκαπέντε χρόνια αφού πλέον είμαστε χώρα μεταναστών αλλά και ομοφυλόφιλων και λοιπών φύλων!

Αυτή είναι η πρώτη φορά Αριστερά.

Όταν αυτό επικυρωθεί, οι... «μετανάστες» θα μπορούν να λένε και να κάνουν ότι θέλουν και αν κάποιος Έλληνας αντιδράσει θα θεωρεί η…δικαιοσύνη ότι έδρασε με ρατσιστικό κίνητρο και θα τον συλλαμβάνει για κακούργημα!

Την ίδια στιγμή οι πραγματικοί εγκληματίες θα γυρνούν ανενόχλητοι και αν κανείς συλλαμβάνεται αν είναι μετανάστης θα βγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες από τις ΜΚΟ, ενώ αν ανήκει στην αναρχοαριστερή πτέρυγα θα βγαίνει με το νόμο Παρασκευόπουλου «σαν κύριος».

Καταλάβατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.