Θεωρούν κατάρα τα Ελληνόπουλα - Θα λύσουν λένε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας "ενσωματώνοντας" κάθε καρυδιάς καρύδι - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Θεωρούν κατάρα τα Ελληνόπουλα - Θα λύσουν λένε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας "ενσωματώνοντας" κάθε καρυδιάς καρύδι


Είπαν θα αλλάξουν την Ελλάδα και το κάνουν πράξη...

Παραμένει στη δίνη της «μεταναστευτικής» κρίσης η χώρα, με τα επίσημα στοιχεία των συναρμόδιων υπουργείων να ομολογούν ότι οι ροές είναι αυξημένες, στα νησιά υπάρχει πίεση από τους διαμένοντες και συνεχώς καταφθάνουν καινούριοι παράνομοι μετανάστες.

Αυτούς όλους θέλει να εντάξει στην Ελλάδα ο Α.Τσίπρας, προκειμένου να «σώσει« τον ελληνικό πληθυσμό;

Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια κατατέθηκαν περισσότερες από 125.000 (!) αιτήσεις ασύλου, ενώ το 2018 έφυγαν κυρίως για τις χώρες καταγωγής τους και την Ευρώπη 10.746 άτομα.

Το 2018 καταγράφηκαν 66.970 αιτήσεις χορήγησης ασύλου έναντι 58.642 το 2017

Το Λιμενικό Σώμα κατά το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2018 διέσωσε 24.086 ανθρώπους έναντι 24.759 κατά το αντίστοιχο διάστημα το 2017.

Πίσω από όλα αυτά τα νούμερα, ουσιαστικά συνομολογείται ότι για 6ο χρόνο, η Ελλάδα παραμένει το βασικό πέρασμα εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών προς την Ευρώπη.

Μάλιστα, το 2018 οι περισσότεροι ήταν παράνομοι μετανάστες και, οι οποίοι δεν θέλουν πια να καταλήξουν στην Γερμανία ή την Βρετανία, αλλά ζητούν την παραμονή τους εδώ.

«Η ενσωμάτωση ανθρώπων που έρχονται από άλλες χώρες εδώ δεν αποτελεί απειλή, αλλά αποτελεί πλούτο», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για το δημογραφικό, προκρίνοντας την πολιτική ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών ως «λύση» στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία σε σχέση με την υπογεννητικότητα.

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι πρωτόγνωρα και είναι άλλο, όταν τα ακούγαμε από περιθωριακούς πολιτικούς και άλλο να τα ακούμε τώρα από τον πρωθυπουργό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.