Μετά το περίπτερο «Μακεδονία», και... «Βόρεια Κύπρος» στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Μετά το περίπτερο «Μακεδονία», και... «Βόρεια Κύπρος» στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου

Περίπτερο με την ονομασία «Βόρεια Κύπρος» στην έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο

Ακόμη ένα «προκλητικό» περίπτερο προκαλεί αντιδράσεις στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού του Βερολίνου.

Ο λόγος για τις τουριστικές υπηρεσίες που συμμετέχουν στην έκθεση, οι οποίες αποφάσισαν να διαφημίσουν την κατεχόμενη Κύπρος ως «Βόρεια Κύπρο» στο δικό τους περίπτερο.

Ακόμη ένα «προκλητικό» περίπτερο προκαλεί αντιδράσεις στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου.


Μετά, λοιπόν, το σάλο με το περίπτερο των Σκοπίων, το οποίο και είχε το όνομα «Μακεδονία», λάθος το οποίο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας, Μίλε Μποσνιάκοφσκι χαρακτήρισε ως «ακούσιο τεχνικό λάθος», οι διοργανωτές φαίνεται πως έκαναν και δεύτερο «φάουλ».

Ο λόγος για τις τουριστικές υπηρεσίες που συμμετέχουν στην έκθεση, οι οποίες αποφάσισαν να διαφημίσουν την κατεχόμενη Κύπρος ως «Βόρεια Κύπρο» στο δικό τους περίπτερο.

Οπως φαίνεται και στις εικόνες, οι διοργανωτές της ITB έδωσαν την έγκριση ώστε το περίπτερο να γράφει «Nord Zypern» που σημαίνει «Βόρεια Κύπρος» στα γερμανικά, ενώ την ίδια ονομασία έχουν χρησιμοποιήσει και οι Γερμανοί διοργανωτές στην ονομασία των φωτογραφιών στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.

Οπως φαίνεται και στις εικόνες, οι διοργανωτές της ITB έδωσαν την έγκριση ώστε το περίπτερο να γράφει «Nord Zypern» που σημαίνει «Βόρεια Κύπρος» στα γερμανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.