Πρόκληση από τους συνταξιούχους βουλευτές του “συνταγματικού τόξου” που ζητούν και αναδρομικά! - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Πρόκληση από τους συνταξιούχους βουλευτές του “συνταγματικού τόξου” που ζητούν και αναδρομικά!

Πρόκληση από τους συνταξιούχους βουλευτές του “συνταγματικού τόξου” που ζητούν και αναδρομικά!

Την στιγμή που ο Ελληνικός Λαός πένεται, οι άνεργοι αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό και η εθνική οικονομία βαίνει από το κακό στο χειρότερο, οι συνταξιούχοι βουλευτές του "δημοκρατικού τόξου" απαιτούν τα αναδρομικά συντάξεων που κυμαίνονται μεταξύ 230.000 ως 360.000 ευρώ!

Μάλιστα, προς αυτό τον σκοπό έχουν ήδη ξεκινήσει τις μηνύσεις κατά υπαλλήλων του ΕΦΚΑ που τις παραλαμβάνουν από δικαστικούς κλητήρες, καθώς όπως ορίζουν οι νόμοι αυτοί καθίστανται υπεύθυνοι για την πληρωμή των αναδρομικών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τακτοποίησε στο άρθρο 23 του νόμου Κατρούγκαλου (που κόβει τις συντάξεις των υπολοίπων) τη νομοθετική κατοχύρωση επιστροφής των αναδρομικών ως και 360.000 ευρώ των συνταξιούχων βουλευτών. 

Με άλλα λόγια, για να αποφύγει την δημόσια κατακραυγή ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους συνταξιούχους βουλευτές να αποσύρουν τα αιτήματά τους, ενώ στην ουσία με δικό του νόμο κατοχυρώθηκαν τα αναδρομικά των συνταξιούχων βουλευτών εις βάρος όλων των υπολοίπων και της εθνικής οικονομίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.