Σκάνδαλο με ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Σκάνδαλο με ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

ΠΟΕΔΗΝ

Χιλιάδες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ εκτός ΑΣΕΠ έχει πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Χιλιάδες προσλήψεις με αφορμή το προσφυγικό και μεταναστευτικό πρόβλημα, έχουν πραγματοποιηθεί επί ημερών Πολάκη από ελεγχόμενη Επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία δίνει στη δημοσιότητα κατάλογο ρουσφετολογικών προσλήψεων.

H ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι οι εργαζόμενοι που προσελήφθησαν με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα Philos Υποέργο4, για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες, κατέθεσαν τίτλους μεταπτυχιακών και διδακτορικών, για τους οποίους μοριοδοτήθηκαν, ενώ η προκήρυξη αφορούσε υποψήφιους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

"Ο Πολάκης φωνάζει για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τις προηγούμενες κυβερνήσεις!!! Κρίνει εξ ιδίων. Εκδόθηκαν πριν λίγες ημέρες οι προσωρινοί πίνακες για τις 1576 θέσεις εργασίας με 18μηνες συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα PHILOS ΥΠΟΕΡΓΟ 4, για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες. Τις αιτήσεις επεξεργάσθηκε Επιτροπή που ορίστηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Και τι έκανε; Σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που τίτλος σπουδών απαιτείται το απολυτήριο Λυκείου βαθμολόγησαν τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών που κατέθεσαν οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!! Αυτό συνέβη στα Νοσοκομεία ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΓΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟ".

Ο τίτλος σπουδών που απαιτούσαν οι θέσεις αυτές, ήταν το απολυτήριο λυκείου, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ. Οι υποψήφιοι που κατείχαν μεταπτυχιακά και διδακτορικά βαθμολογήθηκαν, με 400-200-100 μόρια αντίστοιχα, κάτι το οποίο είναι παράνομο, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι: " Αλλοίωσαν τη σειρά για να βολέψουν δικούς τους υποψήφιους. Το τερμάτισαν. Και πόσο άλλα".

Δείτε τους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.